Egy-két-há…

Egy-két-há…

BESZÉLGETÉS NÉMETH ARNOLDDAL A KECSKEMÉTI BRILLI-ART STUDIO TÁNCSPORT EGYESÜLET MŰVÉSZETI VEZETŐJÉVEL

Mindennapjaiban immár 25 éve a zene, a tánc és a táncoktatás játssza a legfontosabb szerepet. Nevéhez számos sikeres belföldi illetve külföldi versenyeredmény fűződik.

Az ingatlanos

Az ingatlanos

INTERJÚ NÉMETH LÁSZLÓVAL, A DUNA HOUSE FRANCHISE PARTNERÉVEL

A legfőbb cél számomra – ahogy eddig is – a hozzánk forduló ügyfelek tisztességes, korrekt kiszolgálása a legjobb tudásunk szerint. Az a legnagyobb öröm, amikor a segítségünkkel megoldódik egy ügyfél élethelyzete és mosolyogva, elégedetten távozik tőlünk.

A maximalista

A maximalista

INTERJÚ HINTENBERGER MÁTÉ TÖBBSZÖRÖS MAGYAR BAJNOK MESTERFODRÁSSZAL

Alig 28 éves és már többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki 3., 4. illetve Világbajnoki kétszeres 5. helyezéssel büszkélkedhet. Máté kitartó és alázatos, próbálja a legtöbbet megtenni céljai elérése érdekében. Legjobban az elismerés motiválja. De ismerjük meg közelebbről!

35 Bohém év

35 Bohém év

INTERJÚ ITTZÉS TAMÁSSAL, A BOHÉM RAGTIME JAZZ BAND VEZETŐJÉVEL

A Bohém Ragtime Jazz Band, a világ egyik legsokoldalúbb jazz bandje idén ünnepli 35 éves jubileumát. A bohém tagok összesen tizennégy hangszeren játszanak, és az általuk művelt zenestílusok száma is vetekszik ezzel.

Bizalomból töltekezünk

Bizalomból töltekezünk

INTERJÚ JUSZKÓ ANITÁVAL, A FOUR POINTS BY SHERATON KECSKEMÉT HOTEL ÉS KONFERENCIAKÖZPONT IGAZGATÓJÁVAL

Magyarország egyik legelegánsabb, legmodernebb szállodája és konferenciaközpontja, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont immár nyolcadik éve kapcsolódik szorosan a térség üzleti életéhez.

Örömmel örökít meg

Örömmel örökít meg

BESZÉLGETÉS PETRÓCZI RÉKA FOTOGRÁFUSSAL

Nagy újrakezdő, gyorsan alkalmazkodik az új helyzetekhez, emberekhez. Kitartó, addig foglalkozik egy munkával, míg igazán jól nem sikerül. Közvetlen, mosolygós és mindig kedves.

Trend a lelke

Trend a lelke

BESZÉLGETÉS PAJKÓ ANDREA ALAPÍTÓ-FŐSZERKESZTŐVE

„Gyerekkorom óta vállalkozói környezetben szocializálódtam: a családom és az ismerősök mindannyian vállalkoztak, valaki egész kicsiben, mások nagyobb léptékben.”