Oldal kiválasztása

„Én idő” eltöltése

Ban Sabai Thai Masszázs Szalon és Thai Masszázs Centrum Kecskemét

Beszélgetés Dr. Katusné Czirkó Klárával, a szalonok tulajdonos-vezetőjével

Milyen céllal nyitottátok meg az első masszázs szalont, a Ban Sabai-t?

A Jókai utcán lévő thai masszázsszalon tulajdonosai befektetőt kerestek. A férjem rendszeres vendégük volt, én pedig pedagógusként dolgoztam, új kihívásokra vágytam. Jókor jött a lehetőség, belevágtunk az új területbe nagy lelkesedéssel és tervekkel. Mindez 13 évvel ezelőtt történt. Olyan vállalkozást szerettünk volna létrehozni, ami még nincs vagy kevés van Kecskeméten.

A Vörösmarty utcán található Thai Masszázs Centrumot is ti üzemeltetitek. Minek köszönhető, hogy egy újabb szalonnal bővültetek?

A thai centrum régi tulajdonosa gyermeket szült, ezért vált meg a szalontól. Úgy gondoltuk, ha már így beletanultunk ebbe a területbe, elboldogulunk mindkettővel. A meglevő tapasztalatunk könnyebbé teszi a munkaszervezést, a két szalonban több vendéget tudunk így fogadni, többféle masszázsfajtát tudunk kínálni más-más környezetben.

Milyen szolgáltatásokkal várjátok a vendégeiteket?

Kizárólag hagyományos thai masszázsfajtákkal. Választható: tradicionális thai (száraz), olajos, meleg olajos, talp, gyógynövényes, lávaköves és négykezes masszázs is.

Miben rejlik a thai masszázs különlegessége?

Szalonunkban eredeti thai diplomával rendelkező, thaiföldi masszőrök dolgoznak autentikus környezetben. A tradicionális masszázs több évezredes hagyományokra nyúlik vissza. A thai masszázs során speciális fogásokkal kimozgatják a test minden porcikáját, feloldják az úgynevezett energiablokkokat, a fizikai és pszichés fájdalmakat, merevségeket, ezáltal rugalmas, hajlékony, elengedett állapot jön létre. A thai masszőrök az izmok nyomásával, nyújtásával biztosítják a szabad energiaáramlást. Ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozásakor. A hatékonyságot a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Aki viszont inkább relaxálni szeretne egy stresszes nap után, az olajos vagy a meleg olajos masszázst választhatja.

Miért érzed fontosnak, hogy autentikus masszőröket alkalmazzatok?

Úgy gondolom, hogy thai masszőreink vérében és kezében több évtizedes tapasztalat összpontosul. Az egzotikus környezet, a thai hangulat csak fokozza a masszázsélményt.

Mit lehet tudni a masszőrökről?

Ők minden esetben Thaiföldről érkeznek, körültekintő kiválasztás után. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek. A thai kormány kétéves munkaszerződést engedélyez számukra. Ezért lehet viszonylag gyakran új masszőröket látni, bár az is előfordult már többször, hogy újabb évekre maradnak nálunk. Nagyon szeretnek Magyarországon dolgozni, mindig jókedvűek, mosolygósak. Buddhista szellemben élnek. Jellegzetes szertartásaik nyomait a vendégek is láthatják. Szokatlan számukra a hideg évszak, sokan közülük itt láttak először havat. Kedvelik a süteményeket, édességeket. Bár nagyon barátságosak, a kézfogás, a puszi ismerősök között sem elfogadott.

Milyen újdonságokkal készültök az ünnepekre?

Minden évben apróbb meglepetésekkel kedveskedünk. Évek óta népszerű ajándék akár családtagoknak, akár barátoknak az ajándékkártyánk, bérletünk . Az ünnepek előtti készülődést azzal tudjuk kellemesebbé tenni, hogy vendéginknek akkor is biztosítjuk a lehetőséget, hogy egy-egy órára megpihenjenek, feltöltődjenek nálunk.

Szerinted miért fontos a testi-lelki-szellemi megújulás?

Úgy gondolom, a belső egyensúlyunk megteremtéséhez nélkülözhetetlen, hogy rendbe tegyük a testünket, lelkünket. Csak úgy tudunk megfelelően teljesíteni a mindennapokban. Arról nem is beszélve, hogy most fokozottabban kell az immunrendszerünket erősíteni, amihez kiváló eszköz a masszázs, nem beszélve a most nagyon divatos „én időm” eltöltéséhez is fantasztikus lehetőség.

Hogyan lehet bejelentkezni hozzátok?

Honlapjainkon keresztül biztosított az online jelentkezés feltétele, de hagyományos módon, telefonon is megtehető. A nyelvi korlátok miatt a thai lányainkkal nehéz a kommunikáció, de a recepciós kolléganőink készségesen válaszolnak vendégeink kérdéseire. Forduljanak bizalommal hozzájuk.

Nagy szeretettel várunk minden nyugalomra, feltöltődésre vágyót szalonjainkban. További információk a honlapjainkon olvashatók:

www.bansabai.hu  |  www.facebook.com/bansabaikecskemet

www.thaimasszazscentrumkecskemet.hu  | www.facebook.com/thaimasszazscentrumkecskemet

Thai Masszázs Centrum Kecskemét

 Ban Sabai Thai Masszázs Szalon

Átalakul a szakképzés

részletek >

Új Széchenyi Kártya hitelkonstrukció az agráriumnak

részletek >