Oldal kiválasztása

Hamarosan elérhetővé válik a digitális Kecskemét Kártya

A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. a CityApp Kft-vel együttműködve egy olyan új applikáción dolgozik, amely lehetővé teszi a közeljövőben a Kecskemét Kártya mobiltelefonos változatának ügyfelek részére történő megjelenését.

A fejlesztéssel lehetővé válik, hogy a – 2011-es indulása óta elérhető – belső chipes, plasztik Kecskemét Kártya virtuálisan is megjelenjen a felhasználók mobiltelefonjain. Ezzel az applikációval ügyfeleink, nem csak kényelmesen vehetik igénybe az eddig már jól megszokott kedvezményt nyújtó szolgáltatásokat, hanem néhány kattintással új kártyát is igényelhetnek, illetve megújíthatják már meglévő kártyáikat.

Az újítás legfőbb célja az ügyintézés kényelmesebbé, gyorsabbá tétele, a lakossági elégedettség növelése, a digitalizáció által nyújtott lehetőségek szélesebb körű kihasználása, és nem utolsó sorban az érintésmentes biztonságosabb ügyintézés.

Természetesen továbbra is megmarad a plasztik kártya, kedvezve azoknak is, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, vagy jobban szeretik a hagyományos eszközöket, megoldásokat.

Kérjük, kísérje figyelemmel a honlapunkon www.kecskemetkartya.hu megjelenő friss híreket, ahol tájékoztatni fogjuk Önöket a rendszer bevezetésének időpontjáról és részleteiről!

Kecskeméti Városfejlesztő Kft.

Ügyfélszolgálat: H-6000 Kecskemét, Csányi János krt. 14.
info@kecskemetkartya.hu    |   +36-76/504-348

Így kezdhetünk neki akár negyedakkora hiteltörlesztővel a lakásfelújításnak

2021 tavasz